yoga retreats

yoga er

at komme hjem


meditative yoga retreats

en pause i livet med dig selv i fokus...

i sommerhalvåret holder jeg meditative retreats på særligt udvalgte steder i Danmark.op til 30 retreats om året, de fleste blot for kvinder - alle i naturskønne omgivelser, hvor rammerne udnyttes med forskellige temaer for det enkelte retreat, som fx detox på Møn, sommervelvære på Bornholm, yogini retreats i Odsherred, smukt efterår på Samsø, yoga fordybelse i Ejby Ådal, dark sky retreats på Østmøn, eksklusivt slotsretreat på Lolland samt  sommeryoga-forkælelse på Langeland.


yogisk påske byder på et særligt program i den fredede Ejby Ådal - se her


desuden holder vi detox retreats på strandgården på Møn, som vi har helt for os selv - se hermidsommeren tilbringer vi på Møn på Strandgården på et retreat for women only med et ganske særligt program til at få kontakt med den indre gudinde, rumme den indre heks og opleve en balance mellem de to.Kære Britt, Tak for søde kartofler-inspiration. Tænker dagligt - jeg mener HVER dag - med glæde på dig, når jeg om morgenen gør mig umage med Tibetanerne og andre relevante rutiner fra din intense undervisning. Du milde, hvor har du gjort en forskel. Håber du trives.

Namaste fra Annemarie, december 2022


12.december 2021

Fra hjertet tak Britt🌺 

Tak for din så dejlige autentiske måde at sprede frø.

Vil dedikere min mauna tid i december til holde fast i nuerne - faktisk den største aha oplevelse på dette retreat at du formår at lave en guidning, der skaber rummet til at blive i de skønne nuer ♥️

Vi ses 🕯👌


Min forventninger er næsten altid for store til, at virkeligheden kan leve op til dem, men ikke denne gang. Det var præcist, som jeg huskede det, men jeg havde glemt, hvor stor en forskel det gør for krop og sjæl at være i yogaen på den måde, sammen med de sødeste mennesker. Og dig! Vi ses snart igen, men her i morgensolen vil jeg gerne sige tak. Jeg tror aldrig jeg har mødt et menneske, der gør så meget godt for sig selv – og på samme tid så uendeligt meget godt for andre.

Sikken en balance.

Helle 


Tusind tak for en vidunderlig yoga-retreat på villa Fjordhøj. Det er utroligt, at man kan finde roen og føle, at man har været så langt væk i så kort tid.

Anna 
Jeg fik ikke sagt farvel. Måske var det meningen, for jeg har en skøn følelse af, at det slet ikke er slut. Det har være meget meget inspirerende at være sammen med dig i de sidste to døgn, og jeg har lyst til meget mere. Jeg holder øje med din kalender, og håber snart at få mulighed for at deltage i et retreat igen. 

Tusind tak! Kærlig hilsen

Gitte


Et simpelt men meget stort TAK for nogle vidunderlige dage - det har givet mig så meget, ikke mindst en følelse af at være landet mere i mig selv og følelsen af at have fundet noget der er godt for mig :) Så tak for en blid og dog vedholdende yoga, og din måde at lave plads til at være mig i det. Varme tanker og Namaste.

Anja


Tusind tak for nogle fantastiske dejlige dage. Så utrolig livsbekræftende - dejligt at blive i ét med naturen, universet og yogaen det pragtfulde sted! TAK til dig - der gør det hele så magisk og sætter stemningen. Tusind tak for alle dine ord, utømmelige visdom og glade smil.

Susanne


Tak for nogle fantastiske yoga dage.

Det var lige hvad jeg havde brug for. Jeg er glad for at have mødt dig, du er et dejligt og imødekommende menneske. Du har en skøn måde at undervise på. Du møder folk lige der hvor de er. Jeg vil helt sikkert vælge dig igen, når jeg skal på mit næste retreat.

Janni


tak for en helt igennem skøn yoga m.m. du er en fantastisk underviser og formidler din vej i livet med megen stor autensitet - TAK fra mit hjerte.

Lene


Namaste Britt

Tak for et på alle måder vidunderligt retreat!

Det retreat er den bedste gave jeg har givet mig selv meget meget længe. Jeg fik fyldt min kop op og har drukket af den siden - med andre ord, gaven er kun vokset. TAK!


Retreatet var det bedste jeg kunne gøre for at forberede mig på den uge jeg havde foran mig mht. opsigelse af job. Det er gået over al forventning. Der har helt sikkert været noget, som jeg tidligere ville have taget ind, men ikke i den forgangne uge. Jeg er slet ikke i tvivl om at det skyldes retreatet - dels dagene på Villa Fjordhøj, men også alt det jeg tog med derfra, og som jeg har brugt i ugens løb.


Jeg har lånt to af dine bøger (Yoga - en vej til balance + Balance med urter) - begge meget inspirerende ift udvikling af mit yogi-liv.

Derudover har jeg tygget olie et par gange, børstet tænder i tea tree olie, smurt mig ind i sesamolie og i aften tænker jeg kroppen skal forkæles med en kikærtepeeling efter en dag i sommersolen. Og så har jeg lavet en masse yoga + meditation.


Retreatet gav mig så meget mere end de forventninger jeg kom med - af hjertet️ tak.

Stine


DATOER 

fredag til søndag med mindre andet fremgår


2024

UGE 12

dark sky retreat på østMønmærk stemningen på en lille video fra morgenens yoga i skovbrynet fra det sidste skov retreat HER


UGE 27

detox på strandgården på Møn


UGE 31 - 32

sommeryoga på Femø
UGE 34 

yoga fordybelse lukket gruppe


UGE 35

yogini retreat i Odsherred


UGE 36 - 40

yoga på sydKreta


UGE 43

dark sky retreat på østMøn


UGE 44

dark sky retreat på østMøn


UGE 47

sadhana speciel retreat lukket gruppe


UGE 48

yogafordybelse lukket gruppe


UGE 49

yogini retreat i Odsherred


UGE 51 + 52 2024 UGE 1 + 2 + 3 + 4 + 5 2025 

drop in yogaferie i Varkala, SydindienTILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på reg.nummer 0516 og kontonummer 0000227731 - angiv e-mail og retreat UGE.


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt


på et stille retreat forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af balance

 
 
 
 
 
 

generelt program

1.dag

ankomst og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30


2.dag

meditation, pranayama og yogaasanas kl. 7-9

brunch kl. 9.15

workshop kl. 11-13

frokost

mauna - stilhed kl. 15-17
meditativ yoga
kl. 17-19

middag kl. 19


3.dag

meditation, pranayama og yoga asanas kl. 7-9

brunch kl. 9.15

check ud senest kl. 12


rent praktisk

du tilmelder dig ved at overføre penge for yoga, hvor du angiver e-mail og retreat uge.


du betaler dit ophold senest en uge inden retreatet ved at overføre penge for det ønskede værelse direkte.


på alle retreats lægges vægt på kosten, der altid er vegetarisk med så økologiske lokale produkter som muligt, se HER


Kirsebærgården er et fredfyldt kursus- og retreat-sted midt i Odsherreds smukke natur, hvor roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand. Den gamle kostald og høloftet er nænsomt istandsat, og den nye kursussal er bygget til i forlængelse af den eksisterende bygning. Arbejdet er udført i giftfri materialer, som giver et rigtig behageligt indeklima.Strandgården på Møn er en smuk gammel firlænget bindingsværksgårdbeliggende i første parket ved én af øens smukkeste strande Råbylille omgivet af en dejlig have, hvor vi er så tæt på naturen at hjortene plejer at kikke forbi om morgenen.


Dansebjerget på Samsø er magisk i alt slags vejr. det smukkeste hus på et lille bjerg med udsigt til af dejlig dansk natur uanset hvilken vej man kikker, æstetisk indrettet på hver kvadratmeter, der appellerer til stille smukke retreats, som vi fremover holder forår og efterår. 


Tiendegården på østMøn er en gammel slægtsgård, der som en af de få er certificeret med dark sky faciliteter, omgivet af natur langt væk fra naboer, byens lys og støj. Vi nyder gårdens rummelige yogashala med mulighed for meditation på flere udendørs stjerneplatforme og håber på godt vejr til at se stjerner og meditere under den åbne himmel.


sukkerfabrikken ligger i Tranekær midt på Langeland, nabo til Danmarks ældste slot med den skønne park og de spændende medicinhaver.

vi bor rigtig rart med nyrenoverede, charmerende rammer omgivet af en kæmpe stor have med egen sø og ældgamle træer og den skønneste natur.

vi bliver forkælet med lækker hjemmelavet altid økologisk mad parat direkte efter yoga…

huset appellerer til, at man føler sig hjemme med en afslappet atmosfære og hyggelige fællesområder.


et retreat med 10 timers undervisning inkl. workshop koster 1.800 kr.
en sadhana weekend inkl.
olietygning, tratak og ashram-ekstras på skemaet  - 2.100 kr. 


alle workshops tager udgangspunkt i at få yogaens 8 trin ind i et mere yogisk liv udenfor yogamåtten = SADHANA.


på Kirsebærgården udnytter vi den nye spa med en velvære-workshop med saunagus og ansigts-rasulmasker, mens vi på Tiendegården på Østmøn med dark sky faciliteter har meditation på aftenens program.


på Langeland står den på ren yogaforkælelse, mens vi i strandgården på Møn har fokus på yogisk detox.


vi går i dybden med sadhana på yogini sommerlejr med yogafordybelse Femø langt væk fra naboer, trafik eller hvad der ellers kunne forstyrre...